Kísérő Kft......1173 Budapest, Esztena utca 16......Tel. (mobil): +36 20 93 55 431.....e-mail: kisero.kft@gmail.com
 
Útvonalengedélyek beszerzése, túlméretes és túlsúlyos járművek kísérése (útvonal-biztosítása)

Magunkról:

A Kísérő Kft. 1994. óta foglalkozik útvonalengedélyek beszerzésével és útvonal-biztosítással (kíséréssel) túlméretes és túlsúlyos járművekhez Magyarországon. Elsősorban külföldi cégek túlméretes és túlsúlyos fuvarjainál segédkezünk, de egyre többször bíznak meg bennünket hazai nehézáru-fuvarozók is.

Kísérőink több éves tapasztalattal rendelkeznek, többen közülük maguk is dolgoztak túlméretes vagy túlsúlyos árut szállító gépkocsi vezetőjeként. A legtöbb kísérőautónk fel van szerelve a jogszabályban meghatározott, változtatható jelzésképet adó berendezéssel, így szakkíséretet is el tudunk látni.

Évek óta nagyon jó kapcsolatban vagyunk több rendőri szervvel, ezért extrém méretű szállítások esetén nem okoz gondot a rendőri biztosítás megszervezése sem.

Cégünk a legelismertebbek közé tartozik a szakmában, évente ezernél több útvonalengedélyt szerzünk be, kísérőink több százezer kilométert tesznek meg az utakon.

Próbáljon ki minket!
Ahelyett, hogy tovább dicsérnénk magunkat, kérjük, hogy próbáljon ki minket. Látni fogja, milyen gyorsan kap választ kérdéseire és milyen korrekt módon intézzük megbízásait.

www.kisero.hu 
 
2005 (c) Kísérő Kft. Minden jog fenntartva!
WebWall Webstudio